Portman Square, London

The Hyatt Regency London – The Churchill is a 434-room hotel in leafy Portman Square – a quiet oasis close to Oxford Street. This refurbishment of its exclusive Regency Club quarters involved addressing key elements of the guest experience in the rooms and suites, as well as extending the lounge and redesigning the corridors and reception to meet exclusive Hyatt Regency Club standards.

Our functional improvements to the guestrooms included providing acoustic wall treatments, new front entry doors and improved bedside reading facilities. Every room and suite received a ceiling-to-floor refurbishment to match in with the Hyatt Regency Club brand: muted, calming colours of taupe, chocolate and warm greys with mauve and lavender accents, to create a light, natural but sophisticated feel.

The lounge exudes understated contemporary style and comfort. An elegant new check-in area was created for the reception, with Zebrano timber desks, inset chrome slips and purple leather writing tops, while a stunning glass and metal screen provides privacy for those inside and tantalising glimpses for those yet to enter.

© Lynne Hunt London, 2011